Projecte COR DE LLOP

socis per la gran manada

Des de l’inicií del nostre somni del projecte udols de llop hem avançat moltísim am medis que semblarien impossibles, hem aconseguit crear la exposició itinerant del llop que tantes alegries ens dona. em viatjat rere el llop,hem fet conferencies, xerrades, tallers, cicles de audiovisuals. tot am ganes il•lusió empenta i un esperit propi del llop. No rebem subvencions i tot o fem am ajudes desinteressades materials reciclats. o sobre tot posant els medis econòmics nosaltres mateixos. ara plens del esperit que ens dona el nostre projecte volem anar mes lluny,fer mes coses treure productes de línea Llobera del projecte, tenir mes presencia mediatica fer-nos conèixer i millorar la nostre expo. però per sobre de tot la nostre il•lusió mes gran seria poder oferir tot el que fem de forma altruista,saben que tot va en la defensa del nostre estimat llop. Una formula de tantes es demanar a tots els que busquen un projecte per fer-se socis que pensin en el projecte udols. Volem captar socis que ens ajudin a creixa i ser mes grans i millors. tot l’equip humà de udols de llop ens hem fet socis per ser el mes coherent possibles, si creus que aquet es el teu ambient el teu projecte si vols formar part de la manada envia’ns el teu numero de compte i a partir de setembre començarem a registrar els nous socis am carnet de llop inclòs.

-La quota es de nomes 25 euros l’any:
Inclou descomptes increïbles en totes les activitats que començareu a veure aquet 2013 2014 (cursos del llop,tallers,conferencies,trobades,sortides) a mes els socis de udols de llop també tindran descomptes en les activitats de l’escola de natura ursus.
També treure’m un butlletí nomes per socis on explicarem les activitats que anem fent i que serà un punt de trobada per tots
Escriviu-nos a

udolsdellop@gmail.com

puro lobo

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

Nube de etiquetas

A %d blogueros les gusta esto: