Projecte COR DE LLOP

Més i més projectes

Vaig crear aquest bloc per portar un missatge al món sobre l’autèntica realitat del llop. El seu món bonic, un món de lluita davant d’una societat que li dóna l’esquena i li mostra un odi irracional. De nosaltres depèn que la seva història tingui un final feliç i que sigui el llegat viu que deixem als nostres fills, que puguin crèixer sentint orgull en saber que en els seus boscos creix viu i estima un tresor naturalístic, un luxe zoològic ple de màgia, força i misteri.

L’èxit del blog ens omple d’alegria i ens empeny a voler seguir creant projectes, idees i material amb els que enriquir aquest somni, us oferim a tots vosaltres, que ens porteu volant al futur del llop, aquest treball incansable i durador com ho és la pròpia lluita del llop.

Aviat publicarem un reportatge del viatge que hem realitzat al centre del llop de Zamora, on la nostra experta fotògrafa i activa membre d’ Udols, Maria Prat, ha realitzat un maravellós treball de redacció i fotografia. Les seves fotos tenen la força que dóna la passió pel llop i el seu bon fer amb la càmera en mà, proporcionant un material en forma d’imatges úniques per enriquir els treballs d’udols tant al blog com en l’exposició itinerant “El Món Secret del Llop”. Estigueu atents a la publicació del reportatge.

La nostra inquietut també ens porta a inaugurar un nou espai on realitzarem entrevistes a centres, espais, grups i persones rellevants, tots implicats en la gestió del llop. Tot això animat pel nostre vídeo blog ple de ritme lobero.

M’acomiado amb tres superfotos de llops obra de la fotògrafa Maria Prat Vericat (alias ireth GLune) que realment conviden a somiar amb un ésser que només vol viure en pau en els seus boscos.

cor de llop

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

Nube de etiquetas

A %d blogueros les gusta esto: