Projecte COR DE LLOP

Activitats d’Udols

Estem preparant i enllestint un material per llançar les nostres campanyes de defensa del llop. Aquest material és únic i servirà per poder realitzar activitats en tot el territori de Catalunya.

Canal de udols de llop

Exposició el llop l’esperit del bosc

Consta d’un material didàctic per a escoles, casals, Ajuntaments i col·lectius interessats en conèixer el llop. És ràpid de muntar i molt espectacular en el resultat : plafons amb fotos, pantalla interactiva, material de camp (cranis, excrements, petjades…). Inclou tallers de petjades, titelles i udols, acompanyat d’un audiovisual sobre la vida dels llops.

El dia del llop

Unes carpes, taules, tríptics, jocs, samarretes, activitats… Un material dedicat a muntar-lo allà on ens demanin per dedicar un dia a acostar la figura del llop i el nostre projecte, adreçat a tos els públics, sobretot a les famílies. Un dia per compartir.

Conferències innovadores: El món secret del llop

Aquestes conferències les portem realitzant ja fa un temps. Ens encanta l’èxit que estan tenint. És una combinació de diapositives, material de camp i col·loqui, a part de la xerrada amb imatges. Els que hi estiguin podran estar a prop de les restes que deixen els llops, escoltaran udols, veuran petjades autèntiques i farem un col·loqui, responent els dubtes que surten sobre el llop.

Gabinet jurídic

Estem treballant amb col·laboració d’altres entitats de conservació dels animals en crear un gabinet jurídic per si cal emprendre accions legals, en cas de necessitat, en la defensa del llop.

La xarxa llop

Aquest projecte comprèn unir les persones i entitats que ens trametin notícies o fets sobre el llop. Que ens permetin estar molt a sobre de tot el que passi en terra de llops, i ajudin a actuar el més ràpid possible. Tota aquesta informació sobre tot el que passi tindrà la forma d’un butlletí que enviarem a tots els socis i interessats.

Terra de llops

L’equip tècnic d’Udols realitzarà viatges per tot el territori de Catalunya per estudiar els moviments del llop, comprovar per on es mou i vetllant per la bona salut del germà llop.

Cicle de pel·lícules

Tenim pel·lícules sobre el món del llop per gaudir, acompanyades de debat i col.loqui.

Jornades del llop

Periòdicament organitzarem jornades per saber com està el llop a Catalunya i a Espanya. Portarem els principals experts en llop per a que podem debatre sobre la situació del llop: distribució, caça, sol·lucions i accions que s’estant fent o que es poden fer.

Nube de etiquetas

A %d blogueros les gusta esto: